Rólunk

 • Bemutatkozás


  A Real Drone Simulator azzal a céllal készül, hogy a szórakoztatás mellett meg tudjátok ismerni a különböző drónok irányítását úgy, hogy eközben ne törjétek össze a saját gépeiteket, vagy ne veszélyeztessetek másokat. A játék karrier módon fog alapulni és virtuális pénz gyűjtögetéséből lehet majd drónokat, alkatrészeket rendelni, majd virtuálisan építeni, karbantartani és repülni velük. 

  Jelenleg az EMAX és a JJRC támogat minket azzal, hogy termékeiket kivesézzük és lemodellezzük.
  Terveink szerint amikor a játék eléri a Béta verziót, akkor felkeressük az összes drón gyártót, hogy hivatalosan engedélyt és támogatást kérjünk a termékeik modellezésére és felhasználására. Azt szeretnénk, ha folyamatosan tudnánk dolgozni azon, hogy újabb és újabb modellek is elérhetők legyenek a játékban.
  Nem csupán versenyzős részre lehet számítani, hanem légifelvétel, stratégiai küldetések és még néhány extra móddal szeretnénk idővel kiegészíteni a szimulátort. Lesz lokális (azaz osztott képernyős) és online multiplayer mód is, ahol 4-8 pilóta mérheti majd össze a képességeit egymással, és idővel lesznek nemzetközi bajnokságok is.

  A játék Pre-Alpha (azaz Alpha előtti) korai előzetese is napvilágot látott, és lenyűgöző eredményeket ért el! 1 hét alatt több, mint 13.000 fő érdeklődött, 3.000-en letöltötték már és azóta is folyamatosan van érdeklődés.

  Ha szeretnél támogatni minket és továbbra is lehetővé tenni azt, hogy a Real Drone Simulator ingyenes maradjon, akkor adományozz a weboldalunkon lévő Donate gomb megnyomásával Paypalon keresztül! 


  Köszönjük szépen mindenkinek! :)
 • A Real-Team