Real Drone Simulator

Indulj el velünk egy izgalmas utazásra a drónok világába!

Az RDS nem csupán egy játék, hanem egy tanulási élmény. Tanulj repülni különböző drónokkal veszély nélkül!
Folyamatosan dolgozunk azon, hogy a lehető legvalóságosabb élményt nyújtsuk mind fizikai, mind vizuális szempontból. Emellett a legfejlettebb játékfejlesztési technikák mellett egyedi eszközöket is fejlesztünk, hogy a legkülönlegesebb élményeket kínálhassuk.

A szimulátor valódi drónokra és alkatrészekre épül a gyártók támogatása által, beleértve a mért paramétereiket is. Folyamatosan bővítjük az elérhető arzenált új modellek hozzáadásával. Az RDS fizikai motorja valós fizikai képleteken alapul, a szoftver pedig tartalmaz egy repülési viselkedéseket előszámoló szimulációs rendszert, amely kiszámolja akár egyedi építésű drónok repülési jellemzőit is.

Az elérhető játékmódok jelenleg a Free Flight, Time Trial, Racing, és hamarosan további módok is hozzá lesznek adva, mint például a Cinematography, Aerial Filming, Freestyle, Arcade, Strategical Missions és még sok más. Emellett beépített Custom Map Editor is található, és a létrehozott pályákat multiplayer eseményeken is meg lehet osztani.

Álljatok kihívások elé barátaiddal is izgalmas multiplayer versenyeken! További modulok is érkeznek, mint például a Cross-vehicle alapja és a Tournament rendszer, amely a következő publikus frissítésben (0.8.2-es verzió) lesz elérhető.

A szoftver Cross-Platform-képes. Jelenleg csak Windows és Android platformokra elérhető, de a következő jelentős frissítés macOS-re, Linuxra, és iOS-re is tervezett. Az Android verzió kísérleti státuszban van, ezért még csak RDS weboldalról tölthető le. Mind a Windows, mind az Android verzió támogatja a legtöbb R/C adó, játékvezérlőt, és érintőképernyős bevitelt is.

Merülj el a valósághű drónrepülésben testreszabható grafikával és beállításokkal, biztosítva optimális élményt eszközeiden. A legjobb élmény érdekében a desktop verzióhoz ajánlott konfiguráció egy legalább 4 magos CPU, 8GB RAM, DirectX11 kompatibilis grafikus kártya 4GB VRAM-mal és SSD gyors betöltési időkhöz. A desktop PC-k a következő generációs árnyékolási és optimalizálási technikákkal jobban teljesítenek.

Izgalmas változások következnek! Kövesd híreinket a következő nagy frissítésről, és légy részese a projektnek. Számos új funkciót, drónt és alkatrészt, valamint új valós helyszínek alapján készült helyszíneket hoz majd az új verzió, amelyek 3D szkennelt objektumokon / környezeteken alapulnak. A felhasználói profil alapú rendszer működésbe lép az új verzióval, ezért a felhasználóknak regisztrálniuk kell egy ingyenes RDS fiókot a szoftver használatához. A regisztráció hamarosan elérhető lesz.

Kövesd az híreket itt és a közösségi média csatornáinkon további részletekért.

Köszönjük, hogy csatlakoztál hozzánk ebben izgalmas kalandban. Jó repülést kíván az RDS Csapata!

Our latest videos

latest_videos_thumbnail Gamerland helyszín bemutató

latest_videos_thumbnail István akna helyszín bevezetés

latest_videos_thumbnail Moonlight propellerek RDS-ben

latest_videos_thumbnail Pályák berepülése

latest_videos_thumbnail Alpha verzió összefoglaló

Our partners

Betaflight_logoBorn To Be The Best_logoBrotherhobby_logoBuddyRC_logoCatalyst Machineworks_logoDquad_logoDrone Hungary_logoDronovi.rs_logoEarth Of Drones_logoEMAX_logoFeral Quads_logoFuriousFPV_logoGamerland_logoGearbest_logoGemfan_logoGoFly_logoHGLRC_logoIdeal Prop_logoiFlight_logoJJRC_logoMEPS_logoRunCam_logoT-MOTOR_logoTattu_logoXsoul_logo